Rüyada direğin yıkıldığını görmek

Rüyada direğin yıkıldığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada direğin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada yıkılan direk görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada direk yıkıldığını görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada elektrik direği görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada direk taşımak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç direk görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada direğe tırmanmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments