Rüyada dik bir dağ tırmanmak

Rüyada dik bir dağ tırmanmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yüzlerin asılacağına, kötü günlerin biteceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak iş kaybı yaşanacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik dağa tırmanmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak allah’ın izni ile rahata ereceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada dik duvara tırmanmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak kendisine olan güveninin artacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada dik yamaç tırmanmak tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, kendini yiyip bitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments