Rüyada deve ve yavrusunu görmek

Rüyada deve ve yavrusunu görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada deve ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada deve yavrusu satın almak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada yavru deve görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Rüyada deve yavrusu görmek imkânların günden güne azalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada yavru deveye binmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve ve yavrusunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devenin yavrusunu görmek gün sayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru deve sevmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yavru develer görmek maddi varlığının çoğalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments