Rüyada dev adam görmek

Rüyada dev adam görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev adam gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada dev gibi adam görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada dev adam görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yurtdışına gidileceğine işaret eder.

Rüyada dev bir adam görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev hamam böceği görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada dev atlar görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada dev robot görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev çiçekler görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments