Rüyada deterjanlı su içmek

Rüyada deterjanlı su içmek tüm özlemini gidereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deterjanlı su içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada deterjanlı su içmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık deterjanı içmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deterjan içmek kendi işinin patronu olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deterjanlı su görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır deterjan görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz deterjan görmek süzüleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Rüyada deterjan çalmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşık deterjanı almak kötü sözler duyacağına, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments