Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada derinden tırnak kesmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Rüyada tırnak kesmek işinde zarar edeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek her anlamda güçleneceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sevilen birinin geleceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, büyük bir ikilemde kalacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments