Rüyada derenin içinde yılan görmek

Rüyada derenin içinde yılan görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Rüyada derenin içinde yılan gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Rüyada derenin içinde yılan görmek kişinin afiyette kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada dere içinde yılan görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada derenin içinde yüzmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin içinden yürümek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada orman içinde dere görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dere içinde yürümek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada dere içinde ev görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada dere içinde taş görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments