Rüyada ankarada gezmek

Rüyada ankarada gezmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada ankarada gezmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada ankarada gezmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada angona görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ders anlatan öğretmen görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anzer balı görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada rüyayı anlattığını görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ankaraya tayin olmak boş kuruntularla uğraşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ankara havası oynamak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada anka görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments