Rüyada derede berrak su görmek

Rüyada derede berrak su görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede berrak su gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada derede berrak su görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak dere görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Rüyada berrak dereden geçmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak akan dere görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak dere görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak bir dere görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak sıcak su görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz berrak suya girmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments