Rüyada depremde evinin sallandığını görmek

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek üzüntülerin son bulacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek çok kötü hissedileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada deprem sallanması görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada depremden sallanmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, önemli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada deprem sallanmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olup sallanmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments