Rüyada deprem sallanmak

Rüyada deprem sallanmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yarıda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, endişelerini silip atacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sallanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada deprem olup sallanmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sallanması görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hasret içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada deprem sallanmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde sallanmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada depremden sallandığını görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments