Rüyada deprem korkusu yaşamak

Rüyada deprem korkusu yaşamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada deprem korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada deprem korkusu yaşamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada korku yaşamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem yaşadığını görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde deprem yaşamak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments