Rüyada denizi yukarıdan görmek

Rüyada denizi yukarıdan görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi yukarıdan gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Rüyada yukarıdan denize atlamak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada denizi yukarıdan görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan denize bakmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize yukarıdan bakmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan deniz görmek makam ve söz sahibi olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok yukarı zıplamak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, evini ve ailesini unutacağına delalet eder.

Rüyada yukarı kaldırmak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, adım atarken çok zorlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments