Rüyada deniz yükselmesi görmek

Rüyada deniz yükselmesi görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, eline geçen malları tutamayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz yükselmesi gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada deniz yükselmesi görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada denizi yükselmiş görmek şansının kendisinden yana olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Rüyada yükselmiş deniz görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşya yüklü tır görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada odun yüklü araba görmek elinin darlığa düşeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yük dolu kamyon görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada arabayla yük taşımak imkânların günden güne azalacağına, gülmeye hasret kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda para görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments