Rüyada deniz taştığını görmek

Rüyada deniz taştığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz taştığını gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada deniz taşması görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde büyük taşlar görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Rüyada deniz taşı toplamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize taş atmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve taş görmek işlerin sarpa saracağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada denizlerin taştığını görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz taştığını görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek hastalıklarının son bulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments