Rüyada denizin dibindeki taşları görmek

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, işinde terfi edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibindeki taşları gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada dibi taşlı deniz görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibinde taş görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada denizin dibine dalmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalettir.

Rüyada denizin dibinden yüzmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dibi görünen deniz görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments