Rüyada dayısının kızını görmek

Rüyada dayısının kızını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, erken evlilik yapacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, keyfinin olmayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayısının kızını gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada dayı kızı görmek kısa süre içinde engelleneceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada dayı kızıyla öpüşmek ekmeğinin bereketleneceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulur.

Rüyada dayımın kızını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dayının kızını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dayı kızını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayısının kızını görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze ve dayı görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments