Rüyada dantel almak

Rüyada dantel almak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, imkân sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kötü yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dantel almak gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel perde görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli gecelik görmek istediği herşeye kavuşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek gelir kaybedeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dantel görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına inanılır.

Rüyada dantelli gelinlik giymek isabetli adımlar atılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz dantel almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments