Rüyada dans ettiğini görmek

Rüyada dans ettiğini görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, içine fesat düşeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada dans ettiğini gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Rüyada sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek zarara uğrayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda dans ettiğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet eder.

Rüyada dans ettiğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada kocasıyla dans ettiğini görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dans ettiğini görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kazançlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada düğününde dans ettiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle dans ettiğini görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments