Rüyada ameliyat yaptığını görmek

Rüyada ameliyat yaptığını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, refah düzeyinin artacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hataların düzeltileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat yaptığını gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Rüyada köpeği ameliyat etmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ameliyat olduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Rüyada ameliyat doktoru görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada babasını ameliyat etmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, işlerinin çok açılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments