Rüyada dana almak

Rüyada dana almak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında başarılı olmaya, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana almak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada boğa dana görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada dananın kesildiğini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dana eti dağıtmak müjdeli olaylar yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana satmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada danaya sarılmak şansın ve kısmetin kapanacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada dana buzağı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet eder.

Rüyada danadan kaçmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru dana görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments