Rüyada damla sakızı görmek

Rüyada damla sakızı görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, o işten ekmek yiyeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada damla sakızı gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada damla sakızı çiğnemek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada damla sakızı görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işarettir.

Rüyada bir kaç damla kan görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, eski enerjisini bulacağına işaret eder.

Rüyada burun damlası görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin damlamasını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada damlayan tavan görmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göz damlası damlatmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine inanılır.

Rüyada tavandan damlayan su görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments