Rüyada dalında domates görmek

Rüyada dalında domates görmek ters giden durumların düzeleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada dalında domates gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız.

Rüyada dalından domates koparıp yemek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalindan domates yemek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada dalında kırmızı domates görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil domates görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada dalında domates görmek kişinin her türlü zenginliğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada domates dalı görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domatesi dalında görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yeni yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından domates toplamak bolluk ve bereket içinde olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments