Rüyada dalgalı mavi deniz görmek

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı mavi deniz gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dalgalı deniz görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, şeytanın aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada berrak dalgalı deniz görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine inanılır.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments