Rüyada dalgali denizden kurtulmak

Rüyada dalgali denizden kurtulmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Rüyada deniz dalgasından kurtulmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalardan kurtulduğunu görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalardan kurtulmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük dalgalardan kurtulmak istediği gibi hareket edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kendisi için mal mülk alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments