Rüyada daldan meyve toplamak

Rüyada daldan meyve toplamak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zorlukların artacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada daldan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada daldan meyve toplamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada dalda meyve görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada daldan meyve koparmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Rüyada daldan kiraz toplamak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada daldan üzüm toplamak ortaklıkların bozulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret eder.

Rüyada daldan erik toplamak yeni bir işe gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daldan ceviz toplamak başarısızlıklara düşeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada daldan kayısı toplamak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments