Rüyada daire satın aldığını görmek

Rüyada daire satın aldığını görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada daire satın aldığını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada daire satın aldığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada daire satın almak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada apartman dairesi satın almak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada boş daire görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada geniş daire görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada daire çizmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada boş bir daire görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada daire amirini görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments