Rüyada daha önce görmediği birini görmek

Rüyada daha önce görmediği birini görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada daha önce görmediği birini gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak sorunlarını çözeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments