Rüyada amcaya bağırmak

Rüyada amcaya bağırmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada amcaya bağırmak gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada amcaya bağırmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada amcamın kızını görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada amcamın oğlunu görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada amca evine gitmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcayı öldürmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret eder.

Rüyada amca kızıyla evlenmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük amca görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada amca oğluyla kavga etmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments