Rüyada dağdan yukarı çıkmak

Rüyada dağdan yukarı çıkmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, rahat bir işe girileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine işarettir.

Rüyada dağdan yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada dağdan yukarı çıkmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak adeta havalara uçacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dik yukarı çıkmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bayır yukarı çıkmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada otobüsle yukarı çıkmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments