Rüyada amcasını görmek

Rüyada amcasını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, önemli işler yapacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, aç kalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amcasını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada amca kızını dövmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vefat etmiş amcayı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada amca hanımı görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Rüyada amca oğluyla evlenmek imkânlarının da genişleyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada sakallı amca görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğlunu görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada ölü amcasını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Rüyada ölü amcayı görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments