Rüyada dağ zirvesinde olmak

Rüyada dağ zirvesinde olmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada dağ zirvesinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesi görmek ağız tadının da kaçacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dağ zirvesinde olmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, deşarj olacağına inanılır.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, son model arabaya sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments