Rüyada çuvalla un taşımak

Rüyada çuvalla un taşımak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada çuvalla un taşımak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada çuvalla un taşımak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada un çuvalı taşımak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak sorunlarından arınacağına, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada un çuvalı taşıdığını görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuval dolusu un görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çuval un almak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet eder.

Rüyada un çuvalı almak torunlarına dahi yeteceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çuvala un doldurmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments