Rüyada cuma namazını kıldığını görmek

Rüyada cuma namazını kıldığını görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yılmayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazını kıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada kadınların cuma namazı kıldığını görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cuma namazı kılmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada cemaatle cuma namazı kılmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla cuma namazı kılmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cuma namazının farzını kılmak gözünün yaşını sileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada kadının cuma namazı kıldığını görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada cuma namazının sünnetini kılmak büyük kazançlar sağlanılacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabede cuma namazı kılmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments