Rüyada cuma namazı kılmak

Rüyada cuma namazı kılmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hak yoluna döneceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazı kılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kılmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulur.

Rüyada camide cuma namazı kıldığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazını yanlış kılmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada cuma namazını kıldırmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma namaz kıldığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde cuma namazı kılmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cemaatle cuma namazı kılmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Rüyada cuma namazı yanlış kılmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments