Rüyada çorabı yırtık görmek

Rüyada çorabı yırtık görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, prestij kazanılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada çorabı yırtık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çorap yırtığı görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğu yırtık çorap görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalettir.

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada çorabı yırtık görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işini en iyi şekilde yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments