Rüyada çöpten ekmek almak

Rüyada çöpten ekmek almak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Rüyada çöpten ekmek almak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada ekmek çöpe atmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çöpe atılmış ekmek görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çöpten ekmek almak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöpte ekmek görmek destek göreceğine, ulvi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çöpten ekmek yemek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada çöpe ekmek atmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği çöpte görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çöpten ekmek toplamak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Pir

Rüyamda bir grup arkadaşımla yemekteydik ve biri Bi kaç tane ekmeği çöpe atmak üzere poşette attı. Ben ve arkadaşım manı olduk ve ekmekleri çıkardık ve uykumdan uyandım anlamını çok merak ediyorum

Tayibe

Rüyamda gelinim iki taze ekmek atmişti, ben o iki ekmeği çöpten aldım

Mihriban

Ben rüyamda marketlerden tarihi geçmiş tost ekmekleri sütler meyve suları koli koli posetleyerek topluyordum

Sevgi

Ben rüyamda çöpe atılmış ekmekler pideler hatta hiç yenilmemiş taze taze bişekilde gördüm toplarken de şu hale bak hiç yemeden atmışlar millet aç gezer bunlar yemeden atar gibi söyleniyordum sonra hepsini tarla gibi biyere gidip kuşlara vermeye parçalamaya başladım sonrada orası Eve dönüştü içinde insanlar ben hala parçalayıp kuşlara sesleniyordum insanlarda görüp şaşırıyordu bana ne güzel deyip böyle bir rüyaydı teşekkür ederim

Anonim

Rüyamda çöpe atılmış ekmek ler gördüm bende çıkardım kızarak yazık değil mi nimet nasıl atılır çöpe topladım ekmekleri kuşlara vermek için