Rüyada çok yüksek bina görmek

Rüyada çok yüksek bina görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bina gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak yakında hedefine ulaşacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalettir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sorumlulukların azalacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada yüksek bina çıkmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek önemli işler yapacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan inmek iyi şartlara kavuşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments