Rüyada çok uzun saç görmek

Rüyada çok uzun saç görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gelirinin de artmayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada çok uzun saç gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada uzun örgü saç görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada kızıl uzun saç görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin saçının uzun olduğunu görmek kazancında artış olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçını uzun görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments