Rüyada çok sıkıntı çekmek

Rüyada çok sıkıntı çekmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada çok sıkıntı çekmek gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada sıkıntı çekmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek geçim derdine gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada para sıkıntısı çekmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok sıkıntı çekmek nimet bolluğu yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, daha zengin hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını sıkıntılı görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments