Rüyada çok fazla altın görmek

Rüyada çok fazla altın görmek zinde kalacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla altın gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada birden fazla altın görmek acılarını dindireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek maddi gücünü yitireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada çok fazla altın görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada fazla altın görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada çok fazla altın bilezik görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments