Rüyada çok büyük bir gemi görmek

Rüyada çok büyük bir gemi görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük bir gemi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek rızkının eksileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük gemiler görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada büyük gemiler görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük yük gemisi görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir gemi görmek ettiği zararları telafi edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada büyük gemide olmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek esenleyeceğine, çarelere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments