Rüyada altınların çalınması görmek

Rüyada altınların çalınması görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, keyfinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına inanılır.

Rüyada altınların çalınması gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada altınlarının çalınması görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Rüyada altın çalıp saklamak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalettir.

Rüyada altın ve paralarının çalındığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altınlarını çalındığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın çalınması görmek ailesini hem gururlandıracağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını çalındığını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments