Rüyada altınlarının çalınması görmek

Rüyada altınlarının çalınması görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada altınlarının çalınması gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada altınlarının çalınması görmek ortamın bir hayli gerileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalınmış altın görmek sağlığının yerinde olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziğinin çalındığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın çalıp kaçmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altınlarını çalındığını görmek insanlarla tartışacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük savaşların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments