Rüyada çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek rahatlayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada çocuğunun denizde yüzdüğünü görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hanesindeki rızkın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun yüzdüğünü görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzdüğünü görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kirli denizde yüzmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük denizde yüzmek işyerini kapatacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil denizde yüzmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments