Rüyada yeşil denizde yüzmek

Rüyada yeşil denizde yüzmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada yeşil denizde yüzmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil gölde yüzmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments