Rüyada çocuğunu öldürmek

Rüyada çocuğunu öldürmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu öldürmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada çocuğunu öldüğünü görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu öldürmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu öldü görmek başarılarının daim olacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun öldüğünü görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek çocuğun öldüğünü görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yanarak öldüğünü görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunun öldüğünü görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek çocuğunun öldüğünü görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments