Rüyada kendi çocuğunu öldü görmek

Rüyada kendi çocuğunu öldü görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, eşlerin ayrılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu öldü gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kendi çocuğunu öldügünü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek işinde zarar edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu öldürmeye çalışmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yanarak öldüğünü görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu öldürmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu öldürmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu öldürmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments