Rüyada çocuğunu mezara koymak

Rüyada çocuğunu mezara koymak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kısa sürede başarısının artacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu mezara koymak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada çocuğunu mezara koymak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğa isim koymak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa isim koymak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğa isim koymak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna isim koymak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğan çocuğuna isim koymak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun ismini koymak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments