Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunu kaybedip sonra bulmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonrada bulmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, maddi gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonra bulmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada altın kaybetmek sonra bulmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Rüyada çanta kaybetmek ve sonra bulmak makamının ve itibarının yükseleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada para kaybetmek sonra bulmak bekarsa evleneceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İnci cantürk

Rüyamda oğlumun küçükken kaybolduğunu sora eltim tarafından bulunup getirildiğini görüyorum anlamı nedir